Gemeente Loppersum werkt met aangepaste dienstverlening

Gemeente Loppersum werkt met aangepaste dienstverlening

LOPPERSUM – De gemeente Loppersum werkt tot en met woensdag 1 juli alleen op afspraak.

Het is tot en met die datum niet mogelijk om zonder afspraak het gemeentehuis binnen te lopen. De gemeente houdt de normale openingstijden aan: van 08.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. De avondopenstelling op de donderdagavond vervalt tot en met woensdag 1 juli.

Afspraak maken

  • De dienstverlening van de gemeente gaat zoveel mogelijk door, maar wel gericht op de écht noodzakelijke zaken. Daarom willen wij u vragen om vooraf te bedenken of het op dit moment echt noodzakelijk is om bij ons langs te komen. Of dat het product of de dienst die u van ons nodig heeft, uitgesteld kan worden.
  • Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 0596-548200. Het is niet mogelijk om online of via e-mail een afspraak te maken.
  • In alle gevallen geldt: heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan niet naar het gemeentehuis. Blijf thuis, mijd sociaal contact.
  • Twijfelt u? Neem dan altijd contact met ons op. Onze medewerkers van het KlantContactCentrum gaan, samen met u, op zoek naar de beste oplossing voor u.

Digitaal regelen

Een aantal zaken kunt u digitaal regelen zoals: een verhuizing doorgeven, aanvragen uittreksel persoonsgegevens BRP en aanvragen uittreksel burgerlijke stand. Kijk op www.loppersum.nl welke zaken u digitaal kunt regelen.

Foto: Gemeente Loppersum