Bornholmstraat afgesloten bij onderdoorgang zuidelijke ringweg

Bornholmstraat afgesloten bij onderdoorgang zuidelijke ringweg

Van vrijdag 23 juli 20.00 uur tot maandag 26 juli 06.00 uur is de Bornholmstraat in Groningen afgesloten voor autoverkeer ter hoogte van de onderdoorgang bij de zuidelijke ringweg. Dit vanwege werkzaamheden aan het viaduct. De weg is gesloten in beide richtingen voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen er gewoon langs.

Omleidingen

Gemotoriseerd verkeer wordt in zuidelijke richting omgeleid via de Bornholmstraat, de Lübeckweg en de Europaweg. In noordelijke richting wordt het autoverkeer omgeleid via de Bornholmstraat, Bergenweg, Gotenburgweg, Osloweg, Euvelgunnerweg, Stettinweg en de Sint Petersburgweg.

Omleiding in zuidelijke richting

Omleiding in noordelijke richting

Werkzaamheden

Aan de Bornholmstraat werkt aannemer Combinatie Herepoort aan de noordzijde van het viaduct. Er worden betonnen delen verwijderd, asbest gesaneerd, stalen palen geschroefd en er wordt een tijdelijke darmwandscherm in getrild. Dit alles heeft te maken met project Aanpak Ring Zuid.

Check voor vertrek

In de zomer vinden er meer werkzaamheden plaats. Een overzicht van deze werkzaamheden is te vinden op groningenbereikbaar.nl/zomer-2021. Check voor vertrek en bekijk de actuele verkeerssituatie op onze slimme kaart.

Foto/Bron: GinoPress B.V./Groningen Bereikbaar