Gratis e-bike voor reizigers van, naar en via Groningen

Gratis e-bike voor reizigers van, naar en via Groningen

GRONINGEN – Reis je voor je werk van, naar of via Groningen en pak je altijd de auto? Probeer dan nu gratis een e-bike of speed pedelec.

In de spits is het vaak druk op de weg en werkzaamheden zorgen voor verkeershinder. Daar heb je geen last van als je de fiets pakt. Met een e-bike is een afstand van zo’n 15 km goed te overbruggen. Binnen een half uur ben je vanaf bijvoorbeeld Zuidhorn, Bedum of Ten Boer in de binnenstad van Groningen. Met een speed pedelec gaat dit nog sneller.

Bijkomend voordeel is dat je gezond, voordelig en duurzaam bezig bent. Geen file-leed meer en je komt opgeladen op je werk aan. Test het nu ook en reserveer gratis een e-bike of speed pedelec voor een week.

Hoe werkt het?

Meld je aan via het reserveringsformulier en vul je gegevens in. Je kunt een keuze maken uit verschillende e-bikes en een speed pedelec. Kies een periode die jou goed uit komt. Je leent de fiets van maandag tot en met vrijdag. De fiets staat de afgesproken periode voor je klaar bij fietsenwinkel Egberts Premium Store (Damsterdiep 1) of Bike Centre Dik (Bedumerweg 8).

Heb je de smaak te pakken en wil je verder fietsen op je e-bike? In de fietsenwinkel krijg je hiervoor een interessante aanbieding. Vraag ook je werkgever naar de mogelijkheden voor een fietsregeling. Via de zogenaamde werkkostenregeling is het voor je werkgever aantrekkelijk om je op de fiets te helpen.

De actie is een initiatief van Groningen Bereikbaar en loopt van 1 juli 2018 tot en met 31 december 2019. Kijk voor de voorwaarden op groningenbereikbaar.nl/acties/pak-de-fiets/veelgestelde-vragen.

Foto: sipa/Pixabay