Lotte Steendam beste personal trainer provincie Groningen

Lotte Steendam beste personal trainer provincie Groningen

GRONINGEN – Lotte Steendam is tijdens de Dutch Fitness Awards uitgeroepen tot beste Personal Trainer van de provincie Groningen.

Lotte, die zichzelf personal cheerleader noemt, heeft een unieke kijk op sporten. Dankzij haar enthousiasme en vele vernieuwende ideeën heeft ze al veel mensen van de bank afgekregen. “Ervoor zorgen dat klanten plezier in sporten hebben, vind ik erg belangrijk. Er zijn te veel mensen die sporten niet leuk vinden of zien als iets dat moet, dat vind ik zonde. Sporten kan ontzettend leuk zijn, helemaal als je er iets leuks van maakt.”

Door middel van personal training en fun bootcamps waarbij items als hordes, hoepels, elastieken en zelfs waterpistooltjes ingezet worden, onderscheidt Lotte zichzelf van de rest. En dat valt op. Klanten van Happy Workout en de volgers op social media hebben massaal gestemd en de trainingen van Lotte gewaardeerd met een 9,5. Waardoor zij tevens een Gold Award in ontvangst mocht nemen.

“Zoek een personal trainer die bij jou past, maar zorg er vooral voor dat je de trainingen leuk vindt, dan is je doel ineens een stuk dichterbij”, aldus Lotte. Natuurlijk kun je gratis een keer kennis komen maken met Lotte en haar unieke manier van sporten in het centrum van Groningen.

Foto: Lotte Steendam