Papa John’s Pizza opent vestiging in Groningen

Papa John’s Pizza opent vestiging in Groningen

GRONINGEN – Op 22 augustus opent pizzeria Papa John’s een vestiging aan de Nieuwe Ebbingestraat 87 in Groningen.

Om de opening van de 25e vestiging feestelijk te vieren, worden er tussen 12.00 en 13.00 uur 100 gratis pizza’s uitgedeeld. Bovendien maken drie klanten kans op een jaar lang gratis pizza. Harald Neumann, Jesse Witkamp en Thomas Slot zijn gezamenlijk de franchisenemers van de nieuwe vestiging in Groningen.

“Een Papa John’s vestiging openen in het noorden van het land, daar hebben wij ontzettend veel zin in. Wij wonen zelf in de stad Groningen en zagen op het winkelpand een oproep voor een franchisenemer. Aangezien wij net klaar zijn met onze studie, hebben wij deze mogelijkheid met beide handen aangepakt. Het is een mooie aanvulling naast alle andere winkels die er zijn in deze straat. Wij kunnen een divers publiek voorzien van een heerlijk versgebakken pizza. Wij hebben enorm veel zin in de opening!”

Papa John’s

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al 25 vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen. In Amerika is Papa John’s al veertien keer uitgeroepen tot nummer één op het gebied van klanttevredenheid.

Foto: Papa John’s