Ring Zuid weekend dicht tussen Julianaplein en Ring West

Ring Zuid weekend dicht tussen Julianaplein en Ring West

We weten dat het veel afsluitingen zijn deze zomer. En we zijn nog niet klaar. Ook dit weekend komt er nog een afsluiting bij. De zuidelijke ringweg (N7) is van vrijdag 14 juli 22.00 uur tot maandag 17 juli 06.00 uur dicht van het Julianaplein tot de westelijke ringweg. De afsluiting is voor verkeer richting Hoogkerk/Drachten. 

Aanpak Ring Zuid gaat dit weekend bezig met het aansluiten van de nieuwe verbinding tussen Ring Zuid en Ring West. Deze verbinding is al een tijdje dicht voor verkeer omdat er een nieuwe gebouwd wordt. Vanaf maandagochtend is de nieuwe verbinding open. 

Vanaf dit weekend is er ook een andere afsluiting op Ring Zuid. Dat is het oostelijk deel van deze ringweg, tussen Euvelgunne en de Europaweg. 


De afsluiting van Ring Zuid van Julianaplein tot Ring West

Omleiding

Verkeer vanaf de A28 of de zuidelijke ringweg dat richting Hoogkerk of Drachten moet, wordt omgeleid via het bekende rondje ring. Je rijdt via Ring Zuid (N7) naar Ring Oost (N46), Ring Noord (N370) en Ring West (N370) daar kan verkeer de A7 op richting Drachten. Vanwege deze afsluiting, zijn er dit weekend op de oostelijke ringwegen geen afsluitingen. 

Meerdere afsluitingen tegelijk

Deze zomer wordt in Groningen op meerdere plekken tegelijk aan de weg gewerkt. Ons advies: check voor vertrek. Pak de fiets of het OV waar dat kan. Toch met de auto? Maak gebruik van een van de P+R-terreinen aan de rand van de stad. 

Weten wat er nog meer is afgesloten? Check de pagina Wat is dicht en wat is open?Foto/Bron: GinoPress B.V./Groningen Bereikbaar