Rockwise wil Groningers een knauw geven

Door | 21 februari 2022

GRONINGEN – Groningse internetondernemers een knauw geven. Matthijs Beumer, mede-eigenaar van Rockwise doet niets liever. “Een omzetknauw wel te verstaan, een opdonder in de goede richting”, lacht de geboren Drent. 

Het gaat goed met Rockwise. Het digitale marketingbureau uit Hoogeveen mag aankomende zomer tien kaarsen uitblazen en zit flink in de lift. Tijdens de coronapandemie is de organisatie structureel gegroeid, maar doordat de volledige bedrijfsvoering online plaatsvond kwam de nieuwe klandizie bijna structureel uit het midden, zuiden en westen van het land.

Voet aan de grond

Beumer zou ook graag weer meer noordelijke bedrijven bezoeken. “Ik hou van de beide beentjes op de grond-mentaliteit en nuchter ouwehoeren. Bovendien brengt de A28 en de perfecte treinverbinding tussen Hoogeveen en Groningen mij binnen dertig minuten naar boven.” Rockwise wil dus meer voet aan grond te krijgen in het Groningse.

Advertentietegoed

Nieuwe klanten die zich via de Groninger Krant melden, ontvangen een Google advertentietegoed van 500 euro om kennis te maken met de, door Rockwise, geleverde diensten. 

Foto: Matthijs Beumer/Rockwise