Toerit Laan Corpus den Hoorn richting Drachten dit weekend dicht

Toerit Laan Corpus den Hoorn richting Drachten dit weekend dicht

Vanaf vrijdag 16 oktober 20.00 uur tot maandag 19 oktober 06.00 uur is de toerit 36 vanaf de Laan Corpus den Hoorn richting Drachten afgesloten. Verkeer vanaf de westelijke ringweg richting Drachten wordt omgeleid via het Julianaplein en de af- en oprit Groningen-Zuid op de A28.

Het verkeer vanaf de westelijke ringweg wordt omgeleid via het Julianaplein, de A28 en vervolgens de af- en oprit 39 Groningen-Zuid (Van Ketwich Verschuurlaan). Het verkeer rijdt dan terug naar het Julianaplein en vervolgens linksaf richting Drachten.
In het rood de afgesloten toerit richting Drachten. In groen de omleidingsroute voor verkeer vanaf de westelijke ringweg.

Omleiding

Het verkeer vanaf de westelijke ringweg wordt omgeleid via het Julianaplein, de A28 en vervolgens de af- en oprit 39 Groningen-Zuid (Van Ketwich Verschuurlaan). Het verkeer rijdt dan terug naar het Julianaplein en vervolgens linksaf richting Drachten. Ook verkeer vanaf Laan Corpus den Hoorn wordt omgeleid via de A28 en het Julianaplein.

Verleggen toerit

Combinatie Herepoort gaat dit weekend de toerit een stukje verleggen. Vanaf maandag 19 oktober rijdt het verkeer over een nieuwe toerit richting Drachten.

Meer informatie over de werkzaamheden vind je op de website van Aanpak Ring Zuid.

Foto/Bron: GinoPress B.V./Groningen Bereikbaar