Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is Beste Hotel 2019

Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is Beste Hotel 2019

GRONINGEN – Volgens de gasten van Hotels.nl is Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk de nummer 1 van Nederland.

Het hotel is met een reviewscore van 9.2 verkozen tot Beste Hotel van Nederland. Gasten zijn vol lof over het hotel, zij benoemen veelal de vriendelijkheid van het personeel en de hygiëne van de kamers. Op de tweede plaats staat het Van der Valk hotel Nijmegen-Lent (9.1), gevolgd door het Rotterdam Marriott Hotel (9.1).

Awards

De awards zijn een kwaliteitsonderscheiding die boekingswebsite Hotels.nl jaarlijks toekent. De winnaars worden bepaald aan de hand van de reviewscores van het voorgaande jaar. Voor de winnaars van 2019 is dat dus het jaar 2018. In 2018 hebben 30.000 hotelgasten hun ervaring gedeeld.

In de reviews worden scores gegeven aan verschillende categorieën: prijs-kwaliteitsverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast kunnen er opmerkingen worden geplaatst over bijzondere plus- en minpunten van het hotel. De gemiddelden van deze scores en de opmerkingen van de gasten worden gepubliceerd op de website van Hotels.nl.

Hotels.nl

Hotels.nl staat met name bekend vanwege de goede aanbiedingen en vriendelijke service. Op de site vind je deals met nét dat beetje extra; mooie bubbelbaden, unieke suites en ongewone hotelkamers tegen extra scherpe aanbiedingsprijzen.

Foto: Hotels.nl