Van Ketwich Verschuurlaan deze zomer maand dicht

Van Ketwich Verschuurlaan deze zomer maand dicht

Vanwege werkzaamheden aan de A28 is de Van Ketwich Verschuurlaan onder de A28 van zondag 9 juli 22.00 uur tot zaterdag 12 augustus 06.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Ook voetgangers en fietsers kunnen niet onder het viaduct van de A28 door. 

Vanwege werkzaamheden op de A28 aan het viaduct kan het verkeer vanuit Haren niet over deze weg naar de stad rijden. Ze worden via afrit 39 Groningen-Zuid van de weg geleid en meteen de weg weer op via de toerit. De A28 verplaatst zich als het ware naar de af- en toerit. Doordat er verkeer van de A28 de Van Ketwich Verschuurlaan oversteekt, kan deze weg niet openblijven voor ander verkeer. 

Afsluiting van de Van Ketwich Verschuurlaan


Afsluiting van de Van Ketwich Verschuurlaan

Af- en toerit 39

De A28 die via de Van Ketwich Verschuurlaan gaat, wordt afgezet met barriers. Daarom kan het verkeer hier niet van de A28 af. De afrit vanuit Haren naar de Van Ketwich Verschuurlaan is daarom dicht voor verkeer dat hier van de A28 af wil en de toerit richting de stad, kan niet gebruikt worden om de A28 op te rijden. Lees meer

Omleidingen

Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Van Iddekingeweg. Autoverkeer wordt omgeleid via de Verlengde Hereweg en de Van Iddekingeweg. Verkeer dat vanaf de A28 naar Groningen-Zuid wil, kan doorrijden op de A28 en bij afrit 36b Helpman naar de Hereweg. Verkeer dat de A28 op wil bij de Van Ketwich Verschuurlaan kan ook bij de Hereweg de toerit naar de N7 nemen. 

Meerdere afsluitingen

Deze zomer wordt in Groningen op meerdere plekken tegelijk aan de weg gewerkt. Ons advies: check voor vertrek. Pak de fiets of het OV waar dat kan. Toch met de auto? Maak gebruik van een van de P+R-terreinen aan de rand van de stad. 

Weten wat er nog meer is afgesloten? Check de pagina Wat is dicht en wat is open?

Foto/Bron: GinoPress B.V./Groningen Bereikbaar