Wadapartja opent derde vestiging nabij Westerhaven

Wadapartja opent derde vestiging nabij Westerhaven

GRONINGEN – Wadapartja aan de Zuiderdiep gaat een nieuwe zaak openen aan de Pottebakkersrijge 21, nabij de Westerhaven.

Margreet en Gezinus van Wadapartja zijn al een tijdje verliefd op het pand bij de Museumbrug. De voormalige verfwinkel van de familie Bossina is een perfecte locatie met veel lichtinval, mooi uitzicht en gelegen aan het water. Vanaf het terras lekker bootjes kijken met de Singel op de achtergrond en de zon op je gevel.

Wadapartja

Conceptstore Wadapartja bestaat deze maand vier jaar en met de uitbreidingen richting de Campus en de cateringservice kun je de Wadapartja-beleving op verschillende plekken ervaren. De eigenzinnigheid, ongedwongen sfeer en huisgemaakte dranken en gerechten blijven de kenmerkende items welke meegaan naar de nieuwe zaak en de lokale leveranciers zullen weer goed vertegenwoordigd zijn.

Daarnaast vind je de invulling van nieuwe trends zoals buiten-de-deur-brunchen, to-go, de opkomst van mocktails (alcoholvrije cocktails) en verse thee op verrassende manier terug in het nieuwe concept. Ook de exclusieve nitro colddrip ijskoffie van Koffiestation zal deze zomer te proeven zijn.

“In de winkel zal je nieuwe en duurzame producten tegenkomen die wij hebben ontdekt in de afgelopen periode en een fris aanbod aan (hang)planten. Op het Zuiderdiep worden met regelmaat plantjes verkocht aan gasten, er is dus een behoefte aan meer groen. Een zaak in Wadapartja stijl, laagdrempelig want iedereen is welkom, jong en oud. Misschien plaatsen we wel een glijbaan.”

Het brunch café gaat nog voor de Pinksteren open. Dus de komende zes weken zal er hard gewerkt worden om een eigentijdse zaak met veel lokale invloeden neer te zetten waar iedereen zich thuis mag voelen. Én, met mooi weer lekker onder de boompjes.

Foto: Wadapartja