Winterfestijn op de Grote Markt: ijsbaan, après-ski en meer!

Winterfestijn op de Grote Markt: ijsbaan, après-ski en meer!

GRONINGEN – Vanaf vrijdag 22 november tot en met zondag 5 januari is de Grote Markt omgetoverd tot de gezelligste plek in Groningen.

Het winterse gevoel komt je tegemoet zodra je de Grote Markt nadert, een ijsbaan, winterse lekkernijen en een après-skibar maken het Groninger Winterfestijn compleet. Gedurende de weken van het Winterfestijn kunnen de bezoekers genieten van vele bijzondere dag- en avondactiviteiten, zoals (school)schaatsen, silent disco, kids-entertainment, quizavond met diverse artiesten.

Op vrijdagavond gaat de ijsbaan al open, de officiële opening is op zaterdag 23 november om 14.00 uur door wethoudster Glimina Chakor en zijn ook de ijsprinsessen Anna & Elsa present. Verder kunnen de bezoekers naast schaatsen genieten van verschillende warme lekkernijen en zorgt zanger Quincy voor de muzikale omlijsting! Gedurende de weken van het Winterfestijn maken diverse activiteiten zoals Peuterschaatsen en Curling deel uit van het programma.

Voor meer info over de activiteiten of wie mogelijk als vrijwilliger mee wil helpen aan dit festijn kan meer hierover vinden op hetgroningerwinterfestijn.nl.

Foto: Het Groninger Winterfestijn