Circus Bossle vanaf 10 november weer in Hoogezand

Circus Bossle vanaf 10 november weer in Hoogezand

HOOGEZAND – De beroemde Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun succesvolle familiecircus door Nederland. Van woensdag 10 november tot en met zondag 21 november strijkt het circus weer neer in Hoogezand. De grote circustent wordt opgebouwd op het evenemententerrein aan de Zuiderkroon.

Wie de circustent betreedt, zal denken dat de tijd er heeft stil gestaan. Het publiek waant zich in een nostalgische wereld vol rood pluche en klatergoud. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker, jong of oud, zich thuis en betrokken voelt.

Spectaculaire vuurspuwers

Het circus presenteert een vernieuwde show van ruim anderhalf uur. De show bevat natuurlijk wel alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, geiten, koeien, lama’s en kamelen de revue.

De voorstellingen beginnen op woensdag 10 november om 15:00 uur, vrijdag 12 november om 19:00 uur, zaterdag 13 november om 19:00 uur, zondag 14 november om 11:00 uur, woensdag 17 november om 15:00 uur, vrijdag 19 november om 19:00 uur, zaterdag 20 november om 15:00 uur en zondag 21 november de laatste voorstelling om 11:00 uur.

Kaarten verkrijgbaar aan circuskassa

Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10:00 tot 12:00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk. Bezoekers vanaf 13 jaar en ouder moeten een coronatoegangsbewijs (QR-code) laten zien. Meer informatie op de Facebookpagina van het circus.

Foto: Circus Bossle