Heropening vlomarkt Kiel-Windeweer op 30 september

Heropening vlomarkt Kiel-Windeweer op 30 september

Evenementenmarkt De Toekomst in Kiel–Windeweer bestaat al sinds 1982. Op zondag 30 september wordt de vlomarkt groots heropend.

Vanaf de heropening zijn er iedere week live-optredens van artiesten. De overdekte markt is liefst 8.000 m2 overdekt en bestaat uit twee grote en twee kleine hallen. Daar kunnen in totaal ruim 250 standhouders staan om hun gebruikte of nieuwe spullen te verkopen. De maanden november en december staan in het teken van Sinterklaas en Kerst.

De vlomarkt is vanaf 30 september op elke zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor alle bezoekers is er gratis koffie of thee en wat lekkers erbij, en voor elk kind een cadeautje. De entree bedraagt 2,50 euro en kinderen t/m 10 jaar kunnen gratis naar binnen. Parkeren is gratis.

Funshoppen

Jarenlang kan men op evenementenmarkt De Toekomst zolderopruimingen en tweedehands meubelen verkopen. Hergebruik is goed voor het milieu en de aanschaf van gebruikte spullen scheelt veel geld. Maar tijden veranderen en markten veranderen. Sinds enkele maanden leiden de eigenaren met hun kinderen weer de markt. Zij gaan de markt een frisse boost geven, zodat de bezoekers op de markt meer kunnen funshoppen.

Foto: Evenementenmarkt De Toekomst