Bijeenkomst isolatie en zonnepanelen in Heiligerlee

Bijeenkomst isolatie en zonnepanelen in Heiligerlee

HEILIGERLEE – Op 1 mei is er een bijeenkomst voor bewoners uit Heiligerlee en omstreken met interesse voor isolatie en zonnepanelen.

Een aantal buren heeft offertes vergeleken van leveranciers voor isolatie en zonnepanelen en vertellen hier graag meer over. Vanaf 19.30 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom in Brasserie Museum Slag bij Heiligerlee.

Naast verduurzamen, lopen er nog meer project in Heiligerlee om het dorp schoner, veiliger en mooier te maken. Het buurtteam is ook in gesprek met de gemeente over onderwerpen als het invoeren van een maximum snelheid van 30 kilometer per uur, het verminderen van zwerfafval, het verhogen van de bermen en het onderhoud van groen.

Aanmelden

Bewoners die willen komen en interesse hebben in isolatie of zonnepanelen kunnen zich aanmelden via de buurkracht-app. Deze is gratis te downloaden in de App (IOS) of Play (Android) store (zoek op buurkracht). Op de bijeenkomst kunnen bewoners meteen vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Het buurtteam is ook bereikbaar via buurtteam@ziggo.nl.

Buurkracht

Buurkracht is gratis, onafhankelijk en niet-commercieel. Het maatschappelijk initiatief wordt gesteund door gemeenten en provincies. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet. Buurkracht is iets wat buren tezamen hebben. De buurtbegeleiders van Buurkracht helpen onder meer bij het enthousiasmeren van buurtgenoten en het aanvragen van offertes bij leveranciers.

Foto: Buurkracht