Bouw zorgcomplex Winschoten en Nieuwe Pekela ligt stil

Bouw zorgcomplex Winschoten en Nieuwe Pekela ligt stil

WINSCHOTEN/NIEUWE PEKELA – Hoewel de bouwvak is afgelopen, ligt de bouw van de zorgcomplexen in Winschoten en Nieuwe Pekela nog altijd stil.

Dat blijkt uit een e-mail van uitzendbureau JD Werkt aan een van hun zzp’ers die in handen kwam van RTV Noord. In de mail wordt geen reden genoemd voor het stopzetten van de bouw en geen van de betrokken partijen heeft nog opheldering gegeven over de situatie.

Beste zzp’er van JD Werkt, Afgelopen weken zijn er diverse zaken gaan spelen rondom de bouw van de LTS in Winschoten en het verzorgingscentrum in Nieuwe Pekela bij onze opdrachtgever Aannemerij Eurodam. We hebben de afgelopen week diverse malen overleg gevoerd met betrokken partijen om er voor te zorgen dat we maandag 19-8 a.s. jullie weer aan het werk zouden kunnen stellen op deze 2 werken. Helaas hebben deze gesprekken niet de gewenste uitwerking gehad waardoor we niet anders dan kunnen besluiten om (voorlopig) geen medewerkers meer te plaatsen bij deze opdrachtgever.

‘Onderaannemers worden niet betaald’

Volgens Engel Modderman van de VCP-fractie in de gemeenteraad van Oldambt ligt de bouw van de locaties stil omdat de onderaannemers niet worden betaald. Wie de bronnen van deze informatie zijn, geeft Modderman niet prijs. De VCP heeft vragen gesteld over het stilleggen van de bouw aan het college van burgemeester en wethouders.

Foto: Google Street View