Charles Groenhuijsen als gast bij Martin Šimek in De Klinker

Charles Groenhuijsen als gast bij Martin Šimek in De Klinker

WINSCHOTEN – Op 21 maart is Charles Groenhuijsen te gast bij het theaterinterview van Martin Šimek in De Klinker in Winschoten.

Al in 1986 vertrok Groenhuijsen naar de Verenigde Staten waar hij Amerika-correspondent werd voor het NOS Journaal. Na drie jaar keerde hij terug naar Nederland en werd hij presentator voor NOS-Laat en NOVA. Uiteindelijk ging hij in ’96 weer naar de VS en nam zijn oude rol van Amerika-correspondent weer op zich. Velen van ons kennen hem dan ook van het journaal. Charles Groenhuijsen is een rasverteller en heeft sinds kort ook zijn eigen theaterprogramma. Daarnaast schreef hij het boek ‘Positivo’s hebben de hele wereld’ en is hij rond verkiezingstijd regelmatig te zien bij De Wereld Draait Door.

Martin Šimek is radio- en televisiepresentator, cartoonist, columnist maar deze avond vooral interviewer. In deze nieuwe reeks interviews van ‘Šimek ontmoet’ treft hij Charles in de theaterzaal. Daar legt hij Groenhuijsen het vuur aan de schenen en weet hij altijd een bijzondere intimiteit op te roepen bij zijn gasten. Dit resulteert in fantastische en interessante verhalen.

De heren zijn op donderdag 21 maart om 20.15 uur te zien in Theater De Klinker. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa of via indeklinker.nl.

Foto: