Finale Ondernemersprijs Oost-Groningen staat in teken van AI én goede muziek

Finale Ondernemersprijs Oost-Groningen staat in teken van AI én goede muziek

Op donderdagavond 8 februari vindt de zevende finale van de Ondernemersprijs Oost-Groningen plaats in de Klinker in Winschoten. De drie finalisten Ron Haans, Verbidak en Winteb uit Winschoten staan dan op het podium en strijden om de titel Ondernemersprijs Oost-Groningen 2024. Tijdens het avondvullende programma maakt de jury bekend wie de Ondernemersprijs Oost-Groningen wint. Wethouder Erich Wünker van de gemeente Oldambt rijkt de prijs en het beeldje ‘Een gouden toekomst’ aan de gelukkige winnaar uit.

Naast de prijsuitreiking staat het publiek een interactief en muzikaal programma te wachten met o.a. een optreden van Diederik Nomden, bekend van de Beatles tribute band The Analogues. Daarnaast gaat tech-expert Jarno Duursma met het publiek in gesprek over kunstmatige intelligentie (AI). De presentatie is in handen Jan van der Meide. 

Jarno Duursma

Jarno Duursma is een onafhankelijk technologie- expert, publicist, onderzoeker en spreker op het gebied van digitale technologie. Hij schreef vier boeken, onder andere over kunstmatige intelligentie, creatieve machines, deepfake technologie en blockchain. Jarno is veelvuldig te zien in dagbladen en landelijke media zoals EenVandaag, NOS, RTL4 en schrijft opinie-artikelen voor onder andere FD, NRC en Volkskrant.

Diederik Nomden

Diederik Nomden speelde in verschillende bands, maar hij is nu al bijna tien jaar actief als soloartiest. Onlangs bracht hij zijn derde album ‘Parrallel Universe’ uit. Met het luisteren van de muziek van Diederik voel je je weer even terug in de late jaren zestig of begin zeventiger jaren.  

Er zijn nog stoelen vrij!

Het is nog mogelijk om je aan te melden voor feestelijke finale van de Ondernemersprijs Oost-Groningen op 8 februari in de Klinker in Winschoten. 
Het programma gaat om 19.30 van start. Aanmelden kan via de website: www.ondernemersprijsoostgroningen.nl.

Programma finale Ondernemersprijs Oost-Groningen 

Datum: donderdag 8 februari 2024

19.30 uur Inloop met koffie en thee   
20.00 uur Welkom door Jan van der Meide
20.10 uur Jan van der Meide interviewt de drie finalisten: Ron Haans, Verbidak en Winteb
20.50 uur Muzikaal optreden Diederik Nomden, frontman van Beatles tribute band The Analogues
21.00 uur Tech-talk met Jarno Duursma over kansen en bedreigingen AI (kunstmatige intelligentie) 
21.40 uur Toelichting op jurybesluit  
21.45 uur Uitreiking winnaar Ondernemersprijs Oost-Groningen en overhandiging beeldje ‘Een Gouden toekomst’ door wethouder Economie Erich Wünker
22.00 uur Netwerkborrel

Locatie: Cultuurhuis de Klinker, Mr. D. U. Stikkerlaan 251, 9675 DG Winschoten

Foto: Gemeente Oldambt