Contract gemeente Oldambt en Afeer verlengd

Door | 2 augustus 2021

WINSCHOTEN – Op 29 juni werd het groepsdetacheringscontract tussen de gemeente Oldambt en Afeer voor het groenonderhoud in de gemeente verlengd.

Ondertekenaars Anton Saman, directeur cluster Ruimtelijke Zaken, en Johan van Dam, algemeen directeur van Afeer plaatsten hun handtekening onder het contract dat loopt tot 31-12-2024 en een groepsdetachering van 73 fte betreft.

Samen met de gemeente

Sinds een aantal jaren worden groenmedewerkers vanuit Afeer gedetacheerd naar de gemeente Oldambt, waar ze in zes teams samenwerken met de buitendienstmedewerkers van de gemeente zelf. Samen zorgen ze voor een schone en veilige leefomgeving voor de Oldambtsters. Saman en Van Dam zijn blij met de verlenging van het contract. Ze onderstrepen het belang van de prettige samenwerking die hiermee wordt voortgezet.

Over Afeer

Afeer is het sociaal ontwikkelbedrijf van de gemeenten Oldambt, Pekela en Westerwolde. Mensen die zelf niet of moeilijk aan een baan kunnen komen worden door Afeer geholpen. Daarnaast organiseert Afeer dagelijks werk voor ruim 900 medewerkers met een arbeidsbeperking. Afeer zet zich in voor een inclusieve arbeidsmarkt en is bruggenbouwer tussen overheid en bedrijfsleven.