Open dag bij Cultuurhuis De Klinker in Winschoten

Open dag bij Cultuurhuis De Klinker in Winschoten

WINSCHOTEN – Op zaterdag 25 januari organiseert Cultuurhuis De Klinker een open dag van 13.00 tot 16.00 uur.

Tijdens de open dag kun je genieten van een dansdemonstratie van de leerlingen van dansdocente Ina Possel of zelf aan de slag door mee te doen met een workshop djembé, theater of tapdance. Ook kinderen kunnen meedoen met de workshops. Voor hen is er daarnaast een oerwoud gebouwd waar ze naar hartenlief kunnen spelen, een silent disco en een workshop waar ze kunnen leren dammen.

Ondertussen kunnen ouders een lekker stukje poffert verorberen, die gemaakt zijn door de 20 deelnemers die meedoen met de poffertwedstrijd. De opbrengst van de poffert gaat naar het Dierenasiel in Winschoten. Aan het eind van de middag wordt de winnaar van de wedstrijd bekendgemaakt.

De deuren van de Grote zaal staan open, zodat iedereen een kijkje kan nemen bij het opbouwen van de voorstelling voor zaterdagavond. ’s Avonds staat de Beat Show met o.a. Maarten Spanjer op het programma. Hij neemt je met hits, verhalen en herinneringen mee terug naar de nostalgische jaren ’50 en ’60. Dit doet hij op eigen hilarische wijze. De voorstelling kun je voor slechts € 10,- bezoeken.

De Klinker doet namelijk mee met het Nationaal Theaterweekend (24 t/m 26 januari). Iedereen: jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker is tijdens dit weekend welkom om voor een klein bedrag een voorstelling in De Klinker bij te wonen. Andere voorstellingen die in dit weekend plaatsvinden zijn Jan Beuving (cabaret) op vrijdag en Doornroosje (familie) op zondag.

Foto: Cultuurhuis De Klinker