Persberichten

Persberichten

Heb jij behoefte aan meer publiciteit voor jouw product, dienst, evenement of onderneming? Plaats je persbericht op de website van de Groninger Krant en bereik inwoners uit de hele provincie Groningen! Voeg hier je bericht toe of lees snel verder.

Persberichten

Door de hoeveelheid aan persberichten die wij ontvangen blijkt het onmogelijk om deze allemaal te plaatsen. Daarom hebben we een persberichtenservice ontwikkeld. Met deze service wordt jouw persbericht automatisch ingeladen in de website van de Groninger Krant. De redactie bepaalt vervolgens of het bericht ook daadwerkelijk wordt gepubliceerd. Inzending is dus géén garantie voor publicatie.

Wil je wél verzekerd zijn van publicatie? Laat je artikel dan tegen een kleine vergoeding op onze website publiceren. Of kijk eens bij de andere mogelijkheden voor adverteren in de Groninger Krant.

Zichtbaarheid

Maandelijks bereikt de Groninger Krant duizenden unieke bezoekers. Door de koppeling met Google Nieuws worden onze nieuwsberichten goed geïndexeerd in Google. En bovendien blijft ons nieuws in tegenstelling tot bij een papieren krant voor onbepaalde tijd online. Een nieuwsbericht op de Groninger Krant geeft jouw nieuws dus een behoorlijke boost!