Persberichtenservice

Persberichtenservice

Heb jij behoefte aan meer publiciteit voor jouw product, dienst, evenement of onderneming? Met de persberichtenservice van de Groninger Krant worden jouw persberichten altijd gepubliceerd! Lees snel verder.👇

Gegarandeerd

Door de hoeveelheid aan persberichten die wij ontvangen blijkt het onmogelijk om deze allemaal te plaatsen. Daarom hebben we een persberichtenservice ontwikkeld. Met deze service krijgt jouw persbericht voorrang op die van anderen en wordt al jouw nieuws gegarandeerd geplaatst op de website én sociale media van de Groninger Krant.

Zichtbaarheid

Maandelijks bereikt de Groninger Krant duizenden unieke bezoekers. Door de koppeling met Google Nieuws worden onze nieuwsberichten goed geïndexeerd in Google. En bovendien blijft je nieuws in tegenstelling tot bij een papieren krant voor onbepaalde tijd online. De persberichtenservice geeft jouw nieuws dus een behoorlijke boost!

Voordelig tarief

Om het voor iedereen toegankelijk te houden, hanteren we een tarief van slechts 25 euro per bericht. Verstuur je vaker persberichten? Dan kun je voor 100 euro vijf persberichten laten plaatsen (en krijg je er dus eentje gratis). De genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Voorwaarden

De voorwaarde is dat het nieuws een relatie met Groningen moet hebben en wij de vrijheid behouden om het bericht aan te passen. Uiteraard wordt een aangepast artikel altijd pas na goedkeuring geplaatst. Een bericht mag maximaal één afbeelding en twee uitgaande links bevatten (nofollow).

Wil jij verzekerd zijn van publiciteit? Mail naar r.vanvondel@groningerkrant.nl