Persberichtenservice

Persberichtenservice

Heb jij behoefte aan meer publiciteit voor jouw product, dienst, evenement of onderneming? Met de persberichtenservice van de Groninger Krant worden jouw persberichten altijd gepubliceerd! Voeg direct je bericht toe of lees snel verder.👇

Gegarandeerd

Door de hoeveelheid aan persberichten die wij ontvangen blijkt het onmogelijk om deze allemaal te plaatsen. Daarom hebben we een persberichtenservice ontwikkeld. Met deze service wordt jouw persbericht gegarandeerd geplaatst op de website van de Groninger Krant. Je bericht wordt bovendien direct gepubliceerd!

Zichtbaarheid

Maandelijks bereikt de Groninger Krant duizenden unieke bezoekers. Door de koppeling met Google Nieuws worden onze nieuwsberichten goed geïndexeerd in Google. En bovendien blijft je nieuws in tegenstelling tot bij een papieren krant voor onbepaalde tijd online. De persberichtenservice geeft jouw nieuws dus een behoorlijke boost!

Voordelig tarief

Om het voor iedereen toegankelijk te houden, hanteren we een tarief van slechts €29,50 per bericht inclusief btw. Daarnaast heb je de mogelijkheid om het bericht tegen meerprijs te laten delen op onze sociale media kanalen. En voor online marketeers hebben we de optie om een do-foIIow link op te nemen in het bericht.

Voorwaarden

De voorwaarde is dat je artikel geen betrekking heeft op adult, gokken of casino-gerelateerde onderwerpen. Ook mag het bericht géén affiliate links bevatten. En uiteraard is het niet toegestaan om teksten of afbeeldingen toe te voegen waarop auteursrecht berust.

Wil jij verzekerd zijn van publiciteit? Voeg jouw persbericht toe!