Volt Groningen organiseert inspraakmoment Westerkwartier

Door | 11 april 2022

LEEK – Aanstaande dinsdag 12 april zal de Groningse afdeling van Volt een open inspraak moment houden in het centrum van Leek. Vanaf 14:00 uur zullen vertegenwoordigers van de partij op het Synagogeplein staan om naar de inwoners te luisteren. Iedereen is welkom om zijn mening te geven over alles wat de gemeente en provincie aan gaat.

Contact met de burgers

“Bij Volt vinden wij het enorm belangrijk om te luisteren naar wat de burgers vinden, om te horen tegen welke problemen zij aanlopen en ook welke oplossingen zij goed vinden. Wij vinden het essentieel dat de politiek, ook buiten campagnetijd om, constant contact heeft met de burgers. Mensen weten zelf als geen ander wat er speelt in hun omgeving, en politieke partijen moeten daarvan op de hoogte blijven”, aldus het nieuwe bestuur van Volt Groningen.

Volt Groningen

Volt Groningen is onderdeel van Volt Europa, een pan-Europese partij die in de hele EU met hetzelfde programma campagne voert voor een duurzame toekomst. De lokale Volt teams zijn in heel Europa de drijvende kracht achter de partij, en zoeken actief het gesprek met de burgers op.

Foto: Volt Groningen