Groninger sportclubs slaan handen ineen voor Topsportmaand

Groninger sportclubs slaan handen ineen voor Topsportmaand

GRONINGEN – De bij Energy Valley aangesloten topsportclubs slaan ook dit jaar de handen ineen om de Energy Valley Topsportmaand te organiseren.

De Topsportmaand is een maand waarin het voor de Groninger sportliefhebber mogelijk is om voor een aantrekkelijke prijs de sporten voetbal, basketbal, volleybal, hockey, ijshockey en korfbal te bezoeken. De topsportmaand duurt, vanwege het grote aantal topsportclubs in Groningen, in de praktijk bijna twee maanden. Sportliefhebbers kunnen daarom bijna wekelijks genieten van sport op het hoogste niveau.

De topsportclubs FC Groningen, Donar, Abiant Lycurgus, GIJS, Nic., HC Groningen en Keijser Capital Martini Sparks bieden een gezamenlijke Passé-Partout aan, waarmee de Groningen sportliefhebber toeschouwer kan zijn alle wedstrijden.

DatumTijdstipSportclubTegenstanderSport
2 feb19.00Keijser Capital Martini SparksCBV BinnenlandBasketbal (dames)
9 feb20.00Nic.HeerenveenKorfbal
16 feb19.30DonarFeyenoord BasketballBasketbal
23 feb20.30GIJSDordrect LionsIJshockey
3 mrt14.30FC GroningenVVV-VenloVoetbal
16 mrt20.00Abiant Lycurgusn.n.b. (play-offs)Volleybal
24 mrt12.45HC GroningenHC BloemendaalHockey (dames)

 

De Topsportmaand is in gezamenlijkheid georganiseerd om de Topclubs en de fans dichter bij elkaar te brengen. Een prachtige kans om nog meer van Sport te genieten in dé Sportstad van Nederland!

De verkoop van de Passé-Partout voor de Topsportmaand verloopt via een gezamenlijke kaartverkoop die zichtbaar zal zijn op de websites van de afzonderlijke Topsportclubs. Kopers van de Topsportmaand Passé-Partout ontvangen in de derde week van januari 2019 de tickets. De Passé-Partout kost €30 voor volwassen en €20 voor jeugd tot en met 17 jaar en is te bestellen via bit.ly/Topsportmaand.

Foto: Topsportmaand