Inschrijving Estafetteloop Oosterparkwijk gestart

Inschrijving Estafetteloop Oosterparkwijk gestart

Op vrijdag 29 september 2017 vindt de Estafetteloop Oosterparkwijk plaats. Wie mee wil doen aan de hardloopwedstrijd kan zich tot en met zondag 24 september aanmelden. Het is de tweede keer sinds 1949 dat de loop wordt georganiseerd.

De organisatie van het evenement is in handen van het WIJ-team in de Oosterparkwijk. Voor de Scholierenloop werkt zij samen met basisscholen in de wijk. Inschrijven kan via de website van WIJ Groningen, maar men kan uiteraard ook terecht bij het Treslinhuis van WIJ Oosterparkwijk om zich aan te melden. De eerste 400 inschrijvers ontvangen bovendien een bidon van de Cruyff Foundation.

De kosten voor deelname bedragen 5,00 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor jongeren tot 18 jaar. Deelnemers ontvangen een startnummer en tijdregistratie. Tot slot ontvangt iedereen aan het einde een medaille.

De Estafetteloop begint om 12.00 uur met de Scholierenloop, gevolgd door de Ouder- & Kinderloop om 14.30 uur en wordt om 15.30 uur afgesloten door de vrije estafetteloop voor iedereen.

De loop start naast het Cruyff Court aan de Pioenstraat en gaat door het Pioenpark, rond de vijver en langs de rozentuin met een boog richting Oliemuldersweg en vervolgens weer terug naar het beginpunt. Ook op het terrein bij Speeltuinvereniging Oosterpark (SVO) vinden deze dag allerlei activiteiten plaats.

Foto: Pixabay