Jubileumjaar voor het Pokerkampioenschap van Groningen

Jubileumjaar voor het Pokerkampioenschap van Groningen

GRONINGEN – Op 3 februari wordt voor de vijfde keer het Open Nederlands Kampioenschap Poker georganiseerd.

Na vier succesvolle voorrondes van het ONK Poker wordt dit jaar een jubileum gevierd in party pub Tasmania, dat al sinds 2015 onderdak biedt aan het pokerkampioenschap.

Het pokerkampioenschap van Groningen is een jaarlijks terugkerend evenement waar pokerliefhebbers uit de omgeving een laagdrempelig en gezellig pokertoernooi spelen. Met professionele pokertafels wordt de speellocatie elk jaar weer omgetoverd tot een ware pokerroom en de deelnemers spelen om de titel ‘Pokerkampioen van Groningen’.

De kampioen van 2019 kwalificeert zich direct voor de landelijke finale die op zaterdag 6 juli plaatsvindt in Ermelo. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald of er nog iemand naar de finale mag en hoeveel deelnemers zich kwalificeren voor de halve finales.

Laagdrempelig

“Dankzij de goede samenwerking met Tasmania kunnen we een laagdrempelig pokertoernooi bieden aan iedereen in de omgeving die het leuk vindt om te pokeren”, zegt Mathijs Jonkers, organisator van het ONK Poker. “We zijn erg blij dat we nu al voor de vijfde keer samen het pokerkampioenschap van Roosendaal organiseren en hopen dit nog vele jaren door te kunnen zetten. ”

Iedereen die mee wil doen kan zich via onkpoker.nl inschrijven. Deelname aan het pokertoernooi kost slechts €12,50. “Door mee te doen krijg je niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel, maar ook de mogelijkheid om een leuk, laagdrempelig pokertoernooi in een professionele setting te spelen.” Het Pokerkampioenschap van Groningen begint om 14.00 uur.

Foto: ONK Poker