Waterskiën, klimmen en boogschieten bij outdoor BSO SKSG

Waterskiën, klimmen en boogschieten bij outdoor BSO SKSG

GRONINGEN – Op 9 mei viert Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) de opening van haar nieuwe outdoor BSO, SKSG Break Out.

In de meivakantie wordt SKSG Break Out geopend. De nieuwe SKSG-locatie is er niet zomaar een: het is een unieke outdoor BSO die gebruik maakt van de voorzieningen van het Break Out Grunopark in Harkstede. Een fantastische BSO op een unieke locatie voor kinderen die houden van een uitdaging.

Stoere activiteiten

Gamen en film kijken kunnen de meeste kinderen thuis wel doen. Bij SKSG Break Out staan veel stoerdere activiteiten op het programma, die bovendien in de frisse buitenlucht plaatsvinden. De BSO maakt namelijk gebruik van de voorzieningen van het Break Out Grunopark. Dit betekent dat kinderen onder andere kunnen waterskiën, klimmen, boogschieten, paintballen en nog veel meer.

Ook kunnen ze natuurlijk zelfstandig buiten spelen. Na een outdoor-activiteit kunnen de kinderen genieten van lekker en gezond eten: SKSG Break Out beschikt over een professionele keuken waar ook de kinderen gebruik van kunnen maken.

Natuurrijke omgeving

SKSG Break Out ligt net buiten de stad, nabij Harkstede, Engelbert, Meerstad, Ruischenbrug en Lewenborg. Een mooie natuurrijke omgeving, waar volop mogelijkheden zijn om kinderen uit te dagen en met elkaar een prachtige tijd te hebben.

Foto: SKSG