Deze Groningse icoon verhuist naar de Oude Boteringestraat

Deze Groningse icoon verhuist naar de Oude Boteringestraat

GRONINGEN – Hot Pepper Style en HK Living vertrekken uit de Oude Boteringestraat in Stad en maken plaats voor een Groningse icoon.

Amper een jaar open, maar op de ruiten staat het vertrek aangekondigd: Hot Pepper Style heeft totale leegverkoop, gaat online verder en sluit de stenen winkel. Al eerder was aan de overkant chocoladecafé ChoqWorld gesloten. Beide panden zijn prachtig, dus nieuwkomers zullen zich wel melden.

Nog een vertrekker: HK Living, maar die gaat gelukkig samenwonen met Laif & Nuver in een nieuwe destination store aan de Rode Weeshuis. De plek die HK achterlaat wordt ingenomen door Groningse icoon Burmann die de Grote Markt gaat verlaten en onder de naam Essenza Home verder gaat.

Op die hoek dus straks twee (H&M en Burmann) lege winkelpanden naast elkaar. Iemand nog suggesties daarvoor? Wij hopen op de Japanse basics van Uniqlo!

Oogst Groningen

Dit bericht is afkomstig van Oogst Groningen, een inspirerend blog over Groningen. De afgelopen jaren bracht Groningen een stroom aan nieuwe plekken – cafés, restaurants en winkels – gevuld met mensen uit alle windstreken. Zaken die het waard zijn verkend te worden. Daarover schrijft Oogst.

Foto: Oogst Groningen/Facebook