Nieuwe Food Matterz komt aan de Vismarkt in Groningen

Nieuwe Food Matterz komt aan de Vismarkt in Groningen

GRONINGEN – Food Matterz opent eind maart haar tweede zaak aan de Vismarkt, als onderdeel van Nelson. Food- en voetinspiratie in één!

De tweede zaak van Food Matterz Cafe wordt een heel bijzondere. Het horeca-concept van Hennie de Haan, waarin alles draait om bewust, gezond, lokaal en lekker eten en drinken, krijgt een zusje aan de Vismarkt. De nieuwe FM wordt onderdeel van schoenenwinkel Nelson, waar horeca en retail naadloos in elkaar overlopen en elkaar versterken als ontmoetingsplek, werkplek én verkoopplek.

Groningse signatuur

Nelson’s nieuwste winkel moet het paradepaardje van het bedrijf worden, maar met een heel duidelijke Groningse signatuur. Daarvoor zorgt Food Matterz, dat z’n karakteristieke stijl en lokaal geproduceerde lekkernijen, zoals je die kent van de eetwinkel aan de Oude Ebbingestraat meeneemt.

Heel fijn: je hebt straks front row uitzicht op het mooiste plein van Groningen, de Vismarkt. Dat is bovendien dé plek waar Stad en Ommeland elkaar ontmoeten en waar in Groningen het voedsel wordt verhandeld. Zo komt alles mooi bij elkaar. Eind maart kun jij vanachter de enorme ramen van het winkelpand de drukke wereld aan je voorbij laten gaan, met een paar nieuwe schoenen nippend aan je koffie.

Oogst Groningen

Dit bericht is afkomstig van Oogst Groningen, een inspirerend blog over Groningen. De afgelopen jaren bracht Groningen een stroom aan nieuwe plekken – cafés, restaurants en winkels – gevuld met mensen uit alle windstreken. Zaken die het waard zijn verkend te worden. Daarover schrijft Oogst.

Foto: Oogst Groningen/Facebook