Expositie DroomBoom in gemeentehuis Zuidhorn

Expositie DroomBoom in gemeentehuis Zuidhorn

Op 19 september opent wethouder Henk Bakker om 16.00 uur de expositie DroomBoom in de hal van het gemeentehuis te Zuidhorn.

Per 1 januari 2019 gaat gemeente Zuidhorn op in de gemeente Westerkwartier. Met het project Boom aan Z. van Platvormwest neemt de gemeente Zuidhorn afscheid. Boom aan Z. is een schitterende achtbaan van fotografie, muziek, poëzie, kunst, muziek en theater.

Opening expositie DroomBoom

Woensdag 19 september opent wethouder Henk Bakker om 16.00 uur, de expositie DroomBoom in de hal van het gemeentehuis te Zuidhorn, Hooiweg 9. Vijf (internationale) studenten van kunstacademie Minerva hebben prachtige kunst gemaakt waarin ze de verhalen van de gemeente Zuidhorn en haar oudste inwoners (bomen) vertellen. Kunstenaar Arjen Boerstra uit Den Horn heeft de studenten begeleid.

De vruchten van de DroomBoom zullen enkele weken in de hal van het gemeentehuis te zien zijn. De toegang is gratis. Via zuidhorn.nl/droomboom vindt u meer informatie over de studenten en hun werk. Ondermeer dat van Erika Buchanan (VS) op de gevel van de Innovatieboerderij in Zuidhorn.

Foto: Erika Buchanan