Gemeentehuizen Westerkwartier eind november gesloten

Gemeentehuizen Westerkwartier eind november gesloten

Op 29 en 30 november zijn de gemeentehuizen in de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn gesloten in verband met de verhuizing.

De vorming van de nieuwe gemeente Westerkwartier gaat gepaard met een verschuiving in de huisvesting van de bestuurders en medewerkers. Zij krijgen voor een groot deel een andere werkplek en/of gaan naar een ander gemeentehuis en daarom is de verhuizing nodig. De verhuizing vindt plaats op genoemde werkdagen en op zaterdag 1 december. Om de verhuizers alle ruimte te geven, zijn de gemeentehuizen 29 en 30 november gesloten voor de dienstverlening.

Weer open

Maandag 3 december zijn alle gemeentehuizen weer open en bieden de gemeenten de inwoners de dienstverlening op de locaties zoals zij gewend zijn. Een groot deel van de medewerkers heeft vanaf die datum een andere werkplek en/of werkt in een ander gemeentehuis. Om inwoners weer zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken de gemeenten de inwoners daarom vriendelijk, voor zover mogelijk, vooraf een afspraak te maken.

Meer informatie

Vanaf medio november informeren de gemeenten de inwoners via de huis-aan-huisbladen, websites en social media hoe ze bereikbaar zijn en waar de inwoners in dringende gevallen op 29 en 30 november terecht kunnen voor de dienstverlening. Deze informatie is ook beschikbaar in de gemeentehuizen. Het gaat bij dringende gevallen bijvoorbeeld om de aangifte van een geboorte of overlijden.

Foto: Gemeente Westerkwartier