Gymclub uit Marum verloot vakantiehuis van 150.000 euro

Door | 12 mei 2019

MARUM – Gymclub Acro Academy Noord Nederland (AANN) uit Marum verloot een vakantiehuis in Gasselternijveen ter waarde van €150.000.

De vakantiewoning is de hoofdprijs van een verloting om geld op te halen voor een nieuwe sporthal. Naast het vakantiehuis zijn er diverse andere prijzen te winnen, waaronder een nieuwe auto, een reis of televisie. Loten zijn voor alle belangstellenden te koop via verloterij.nl en kunnen gekocht worden tot en met 9 november voor 33 euro per lot.

Nieuwe sporthal

De jonge gymnasten van de Acro Academy staan op EK’s, WK’s en World Cups. Daarvoor trainen ze 15 tot 20 uur per week. Maar omdat acrogym (een mix van acrobatiek, dans en gymnastiek) geen Olympische status heeft, moeten de gymnasten alles zelf betalen. De oplossing vond de gymclub in deze bijzondere loterij. Met de opbrengst hoopt de AANN haar huisvesting zeker te stellen en zo aankomend talent te kunnen blijven uitdagen en begeleiden op weg naar de top.

33.000 loten

De club geeft in totaal 33.000 loten uit en 33 prijzen weg, waardoor de winkans 1 op 1.000 is. Mochten er niet genoeg loten verkocht worden, dan krijgen de deelnemers hun inleg terug, waardoor risicoloos meegedaan kan worden aan de verloterij. De trekking zal op 9 november 2019 plaatsvinden onder toezicht van een notaris.

Foto: Acro Academy Noord Nederland