Veel inzendingen voor fotowedstrijd ‘Mo(o)i Zuidhorn’

Veel inzendingen voor fotowedstrijd ‘Mo(o)i Zuidhorn’

De fotowedstrijd Mo(o)i Zuidhorn heeft inmiddels 90 inzendingen opgeleverd. “Meer dan we hadden verwacht”, aldus Fred Stol, wethouder van Zuidhorn.

De fotowedstrijd ging eind augustus van start. “Toen we begonnen, hoopten we op een handjevol inzendingen”, vertelt de wethouder. “Het uiteindelijke aantal inzendingen is verrassend hoog. Ook de kwaliteit van de foto’s is van hoog niveau.” De wethouder is blij met de inzendingen die tot nu toe zijn binnengekomen: “Het doel van de wedstrijd is om te laten zien hoe mooi Zuidhorn kan zijn. Dat is gelukt, met dank aan een heleboel inzendingen van professionele kwaliteit.”

Fotowedstrijd

De fotowedstrijd Mo(o)i Zuidhorn trapte af in de laatste week van augustus. Deelnemers kunnen tot en met 30 september hun mooiste foto van Zuidhorn uploaden op deoostergast-zuidhorn.nl/fotowedstrijd. Stemmen kan nog tot 6 oktober.

De winnaar wordt bepaald aan de hand van de meeste stemmen. De drie populairste foto’s worden tentoongesteld in het gemeentehuis van Zuidhorn, en de maker van de állermooiste foto wint een GoPro.

Foto: Mo(o)i Zuidhorn