Politie zoekt tiener uit Groningen met kras in zijn gezicht

Politie zoekt tiener uit Groningen met kras in zijn gezicht

GRONINGEN – De politie is op zoek naar een jongen van ongeveer 16 jaar met een kras in zijn gezicht. Hij wordt ervan verdacht een vrouw te hebben mishandeld.

Gisteravond rond 21.00 uur is een 42-jarige vrouw uit de stad Groningen ernstig mishandeld door twee jongens aan de Helper Kerkstraat in Helpman. De vrouw sprak de jongens aan nadat er, niet voor de eerste keer, fietsen werden omgegooid in de straat. Het slachtoffer werd hierna ernstig mishandeld. De vrouw was aanspreekbaar en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. (tekst loopt door onder de advertentie)

Signalement daders

De politie is op zoek naar de verdachten en roept de hulp in van getuigen. Het gaat om twee jongens, vermoedelijk rond de 16 jaar oud. Zij droegen hoodies op het moment van de mishandeling. De vrouw zag nog kans een van de twee jongens in het gezicht te krabben. Ken jij een jongen die ineens een kras in het gezicht heeft? Weet je welke jongens eerder fietsen hebben omgegooid in deze straat? Of heb je camerabeelden? Bel 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-0700.

Foto: RDB Producties