Anika Duut van Goor in Der Aa-theater

Anika Duut van Goor in Der Aa-theater

Op 15 oktober staat Anika Duut van Goor op de planken in het Der Aa-theater met Scoren naar Behoren, waarin het publiek wordt geconfronteerd met haar vele visies op hedendaagse zaken.

De voorstelling Scoren naar Behoren is een vrolijke voorstelling met serieuze toontjes over de druk om te presteren in de huidige maatschappij. Het is een heerlijke ontsnapping uit het dagelijkse leven. Anika de bezoeker houdt de spiegel van dat leven voor.

Een bonte verzameling personages zoals de hyperactieve scholiere, de zelfbewuste sollicitante, het verse Kamerlid, en natuurlijk de ‘behulpzame’ internet Helpdesk medewerkers, worden door Anika en de rest van de cast op humoristische wijze neergezet.

Na 3 jaar in de musicalscène in New York en een afgeronde studie politicologie in Leiden besloot Anika dat het tijd werd een hele nieuwe weg in te slaan en zelf teksten en muziek te schrijven.

Deze nieuwe creatie wordt (muzikaal) ondersteund door Marlies Bloemen (piano), Farid Benkmil (gitaar), Jeroen den Daas (bas), drie energieke en talentvolle musici die samen met Anika een gevarieerde en levendige voorstelling neerzetten. Kom ook en ontmoet anderen die ieder op hun eigen manier gedreven zijn in het leven.

De voorstelling is te zien op de volgende data:

Zaterdag 7 oktober 2017, De Berenkuil – Utrecht
Zaterdag 14 oktober 2017, Rietveld Theater – Delft
Zondag 15 oktober 2017, Der Aa-theater – Groningen
Zondag 22 oktober 2017, Imperium – Leiden
Zondag 29 oktober 2017, De Kring – Roosendaal
Donderdag 9 november 2017, Polanentheater – Amsterdam

Foto: DvG Entertainment Productions