Inschrijving POPgroningen Talent Award 2018 geopend

Inschrijving POPgroningen Talent Award 2018 geopend

Gronings muzikaal talent kan zich tot en met zondag 22 oktober aanmelden voor de POPgroningen Talent Award 2018. De winnaar speelt onder andere op Eurosonic en Bevrijdingsfestival Groningen.

De POPgroningen Talent Award biedt Groninger bands en artiesten de kans om zich te profileren en kennis te maken met optreden in een professionele omgeving. Deelnemers ontvangen concrete feedback van een professionele jury en bouwen ze een netwerk op in de Groninger muziekscene. De voorrondes starten in februari 2018 en worden gehouden door de hele provincie.

De winnaar van de Talent Award presenteert zich op festivals als Eurosonic en Bevrijdingsfestival Groningen en stroomt automatisch door naar de finale van de SENA Performers POPnl Award in De Melkweg in Amsterdam. Daarnaast bestaat het prijzenpakket uit een coachingstraject voor een jaar lang door een professional uit het werkveld en diverse andere optredens. Eerdere winnaars waren Boyz in the Woods, The Movement, The Blind Roofers, Vikings in Tibet en Orange Skyline.

De POPgroningen Talent Award wordt georganiseerd door POPgroningen, de popkoepel van de provincie Groningen. POPgroningen is onderdeel van VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen.

Foto: POPgroningen