MEIDEN Avond in Kinepolis helemaal uitverkocht

MEIDEN Avond in Kinepolis helemaal uitverkocht

GRONINGEN – Vanavond draait in Kinepolis Groningen de voorpremière van de film Misfit 2 voor een uitverkochte zaal.

De film draait tijdens Kinepolis MEIDEN Avond, georganiseerd door Kinepolis in samenwerking met MEIDEN magazine. Het bioscoopevent dat dit jaar in het leven is geroepen zorgt voor een allround bioscoopervaring. “Naast de film kun je als een ster shinen op de roze loper en krijg je een welkomstdrankje en een snack”, laat Kinepolis weten. “Ook zijn er in de bios stands met beauty en lifestyle producten en ga je naar huis met een gratis goodiebag.”

Misfit 2

In deel 2 komt Julia (Djamila) terug uit Amerika voor het nieuwe schooljaar en mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht, wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen, zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad.

Het is de vierde keer dat de MEIDEN Avond in Groningen wordt georganiseerd. Tijdens voorgaande edities werden de films Brugklas: de tijd van m’n leven, Circus Noël en 100% Coco New York vertoond.

Foto: Kinepolis