Zoudttheater presenteert: “Het hart van Herman”

Zoudttheater presenteert: “Het hart van Herman”

Zaterdag 13 oktober om 20.30 uur is de première van de voorstelling Het hart van Herman in het Der Aa-Theater in Groningen.

Ze bestaat al meer dan 60 jaar… maar Zoudttheater is nog altijd springlevend. Dit jaar voeren de spelers Het hart van Herman op onder regie van Jan Dol, geschreven door Haye van der Heyden. Een mix van intriges en liefdes vervat in een verrukkelijke komedie. De kaartverkoop verloopt via het theater. Kaarten kunnen vooraf worden gereserveerd via de zaal.

Het hart van Herman

Herman is een succesvol zakenman. Hij is gelukkig getrouwd met Marijke, maar ze zijn allebei niet vies van een relatie ernaast. Aangezien Herman het niet zo nauw neemt met de liefde heeft zijn hart heel wat te verduren! Hij raakt door alle intriges in allerlei komische situaties verzeild waardoor de ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Hoe diep zit de liefde tussen Herman en Marijke?

Zoudttheater

Toneelvereniging Zoudttheater speelt al vele jaren succesvol in kleine theaters in de provincie Groningen en Drenthe. De groep speelt uitsluitend stukken uit de officiële theaterliteratuur en werkt onder leiding van professionele regisseurs. Mede hierdoor heeft Zoudttheater een kwaliteit weten op te bouwen, die zich in positieve zin onderscheidt binnen de wereld van het amateurtoneel. In haar bestaan heeft de toneelgroep veel voorstellingen geproduceerd, die naar genre, thematiek, vormgeving en speelstijl sterk van elkaar verschilden. Tot 2012 ging de vereniging door het leven onder de naam Toneelgroep Roden.

Foto: Dana Bayoumi