Jimmy’s en Let’s Gro organiseren ‘Grenzen aan Geluk’

Jimmy’s en Let’s Gro organiseren ‘Grenzen aan Geluk’

GRONINGEN – Op 2 november organiseren jongeren van Jimmy’s samen met Let’s Gro het evenement ‘Grenzen aan Geluk’ op de Grote Markt.

Had je er nog niet eerder van gehoord of ben je inmiddels een trouwe bezoeker van Let’s Gro? Wat jouw ervaring ook is, door wie je ook getipt bent, er is goed nieuws! Eind oktober komt Let’s Gro in al z’n glorie weer terug naar onze mooie stad Groningen.

Dit jaar met het thema ‘Geluk’. Met z’n allen gaan we kijken waar onze grenzen liggen en wat wij vinden dat geluk is. De Grote Markt zal weer gevuld zijn met een scala aan veelbelovende activiteiten. Dat is natuurlijk erg leuk, maar nog leuker is het feit dat Jimmy’s op vrijdag 2 november twee uur lang de tijd heeft om het hoofdpodium te vullen!

“Samen op zoek naar grenzen van jouwzelf en van de stad. Nu en in de toekomst. Seksualiteit, werkdruk en een veilige woonplek zijn van grote invloed op geluk. Waar ligt de grens?”

Jimmy’s

Jimmy’s staat bekend als dé plek voor en door jongeren. Bij Jimmy’s kun je vragen stellen, je kan aan de slag met eigen ideeën en plannen, óf je loopt de Herestraat nummer 100 binnen om gezellig een praatje te maken en lekker even te chillen. Jóuw ideeën zijn dan ook van belang tijdens deze editie van Let’s Gro.

Door middel van verschillende kunstvormen en optredens, zoals fotografie, film, spoken word en beeldende kunst wordt het programma gevuld. Binnen de verschillende thema’s ‘seksuele gezondheid’, ‘mentale gezondheid’ en ‘een veilige woonplek’ zijn er leuke, interessante en belangrijke onderdelen voor jou georganiseerd. Gekozen door jongeren zelf. Een interactief programma over grenzen van geluk of de toekomst van Groningen waarin jij ook nog zelf onderdeel kunt uitmaken.

Kom luisteren, spreken, zien, voelen en meemaken. Je wordt geïnformeerd en geïnspireerd. We gaan met elkaar in gesprek over onderwerpen die ertoe doen en waar je misschien nog niet eerder bij stil had gestaan. Stel en bespreek de vragen of onderwerpen die je thuis of bij je vrienden niet kan bespreken.

Ook als je Jimmy’s nog niet kent is het des te meer de moeite waard om te komen kennismaken. En mocht je liever alleen willen luisteren, dan mag dat natuurlijk ook. Geef je grenzen aan of daag jezelf uit om je eigen grenzen te verleggen door mee te gaan in het gesprek.

Een leuke en veelbelovende avond voor jongeren door jongeren. Vrijdag 2 november van 19.30 tot 21.30 uur in de tent op de Grote Markt in Groningen. Entree is gratis, dus zet je tv, laptop of iPhone een avondje uit en kom gezellig langs!

Foto: Jimmy’s