Inloopmiddag bij Fraeylemaborg voor trouwlustigen

Inloopmiddag bij Fraeylemaborg voor trouwlustigen

Op zaterdag 15 september is er in de Fraeylemaborg te Slochteren een informatieve inloopmiddag voor aanstaande bruidsparen.

Vele duizenden bruidsparen trouwden er al in de meest romantische trouwlocatie van Groningen: de Fraeylemaborg. Er zullen nog vele volgen, ook nu de borg vanaf 1 januari 2018 hoort bij de nieuwe gemeente Midden-Groningen.

Om trouwlustigen over de streep te trekken is er op zaterdag 15 september 2018 een vrij toegankelijke inloopmiddag in de borg. Aanstaande bruidsparen die nog op zoek zijn naar een locatie kunnen de fraaie Trouwzaal en de aangrenzende Grote Zaal bekijken en meer informatie opdoen over bijvoorbeeld de fotoreportage.

De plechtigheid kan gehouden worden in de Kleine Zaal, in de Grote Zaal en ook in het park. Restaurant De Boerderij op het voorterrein van het landgoed biedt een hapje en drankje en hun medewerker kan meer vertellen over al hun mogelijkheden.

Er is een ambtenaar van de burgerlijke stand aanwezig voor het beantwoorden van vragen. Ook een medewerker van de Fraeylemaborg geeft tekst en uitleg. De toegang is gratis.

Foto: Fraeylemaborg