Kerstmarkt op Landgoed Fraeylemaborg

Kerstmarkt op Landgoed Fraeylemaborg

SLOCHTEREN – Op zaterdag 15 en zondag 16 december organiseert Landgoed Fraeylemaborg een gezellige en sfeervolle kerstmarkt voor jong en oud.

Het terrein van de Fraeylemaborg zal worden gevuld met meer dan 50 kramen, vuur, kerstbomen, lichtjes en demonstraties. Onder het genot van een glaasje glühwein kijken hoe kinderen voorzichtig het ijs betreden, met daarbij op de achtergrond de welbekende kerstklassiekers.

Er hoeft van tevoren niet gegeten te worden. Het aanbod varieert van heerlijke soep en wafels tot kaasfondue en oliebollen. Ook dit jaar zal het schaatsen geheel gratis zijn, zelf schaatsen meenemen is niet nodig.

Het voorterrein van het landgoed is sfeervol versierd met kerstdecoraties en de grote kerstboom tussen Koetshuis en Schathuis trekt de aandacht. In de borg is de jaarlijkse Kerstpracht te bewonderen. Dit jaar zorgt bloemenhuis Het meisje van Rustenburg uit Hoogezand voor een optimale kerstsfeer in de vertrekken.

Op creatieve wijze zijn kerstgroen, bloemen en ballen verwerkt, maar ook minder voor de hand liggende materialen. In een aantal kamers staan bovendien fraai gedecoreerde kerstbomen. Het entreebewijs geeft ook toegang tot de Fraeylemaborg en Honderd jaar De Ploeg, de tentoonstelling in het Koetshuis.

  • Datum: 15 en 16 december 2018
  • Tijd: van 11.00 tot 17.00 uur
  • Entree: € 5,00 (kinderen tot en met 12 jaar gratis)

Foto: Landgoed Fraeylemaborg