Column: Offer

Column: Offer

COLUMN – Kaas, klompen en kadavers. Het hoort allemaal bij ons land. Zelfs kadavers worden tegenwoordig aan huis bezorgd.

Profeet Ibrahim ging zijn zoon offeren aan Allah. Wie wil er nou niet het beste voor z’n kind. Maar zijn mes sneed niet. Allah was in een goede bui en vond een ram ook prima. De moslims vieren daarom het offerfeest. Het dier moet dan wel onverdoofd gemarteld worden. Want dat hoort zo. En wie dat zielig vindt voor de beestjes is een racist en islamofoob.

Welkom in Nederland. Waar we moord en brand schreeuwen aan het hek van de Oostvaardersplassen maar zwijgen als er jaarlijks zo’n 60.000 dieren onverdoofd worden opengesneden voor een of ander moslimfeest. Een martelparty met veel bloed en weinig slingers. Waar de doe-het-zelf feestvierders vaak een schaap uit een weiland jatten en thuis in hun eigen douchecabine z’n keel doorsnijden. Het kost misschien een ander douchegordijntje op Marktplaats maar dan heb je ook wat.

Als eerdaags de Derde Wereldoorlog uitbreekt, ben ik bang dat ze schapen gaan hamsteren in hun slaapkamer. Om voor het slapengaan shoarmaschaapjes te tellen.

Ik heb nog nooit een karbonade rechtstreeks uit een vrachtwagen gekocht. Maar dat kan nu dus. ‘Kadaververkoop’ heet het. En als de truck des doods voorrijdt, staat de politie erbij te kijken en haast zich om te twitteren dat alles legaal is. Dus geen enkele reden voor PANIEK. In de ongekoelde wagen lopen bloederige mannen met uitbeenmessen te zwaaien. Probeer zelf maar eens sateetjes te verkopen op de vrijmarkt met duizend regeltjes plus controle. Het is duidelijk. We hebben de strijd verloren. De islam maakt hier allang de dienst uit. Drie dagen offerfeest en een jaar slachtofferfeest.

En het moet alleen weer Geert Wilders zijn die reageert en vraagtekens zet bij deze middeleeuwse slachtpartij. Waar is Thierry? Die ligt toch allang niet meer met zijn boreale lichaam aan een zwembad in Thailand? En Thieme steunt geen Geert/Graus motie tegen ritueel slachten omdat Geert niet van moslims houdt. Je zou eens rechts stemmen om je gelijk te halen.

De PvdD acteert momenteel als een vegaburger die te lang in de zon heeft gelegen. En zelfs de Raad van State is bang dat hun hoofdjes worden geofferd op de barbecue. Dus stemmen deze Haagse plucheplakkers vóór de rituele slacht vanwege vrijheid van godsdienst.

Voor moslims gelden hier andere wetten. En wij tolereren alles. Want daarin loopt dit land voorop. Hoe deze halalhorror dan te bestrijden. Misschien zwaaien met een pistool van Femke Halalsema. Kunnen we later altijd nog zeggen dat ie nep was.

Van uitroeiende jodenhaters en om zich heen grijpende vieze pedopriesters tot kalifaatbaarden die vrouwen en kinderen onderdrukken en dieren doodmartelen. Het geloof heeft ons veel gebracht. Gehersenspoelde woestijnbarbaren die hun eigen kamelen bruut om zeep helpen. Als dank voor bewezen diensten. Zit Allah daar nou echt op te wachten? Wanneer komt de mens tot bezinning dat we bezig zijn met de grootste uitroeing ooit.
Kunnen wij alstublieft in ons land gevrijwaard worden van de islam met die gekke niet bij onze cultuur passende offerfeesten. Ze mekkeren als hun eigen schaapjes in doodsnood over discriminatie en achterstelling in een land waar ze zelf voor hebben gekozen. Maar ze vertrekken niet naar landen waar het voor moslims veel beter is. Over offers brengen gesproken.

Ronny Lammers

Foto: BlackRiv/Pixabay