Eline van Gemert (15) uit Peize is het nieuwe lid van The TeenZ

Eline van Gemert (15) uit Peize is het nieuwe lid van The TeenZ

PEIZE – Eline van Gemert (15) uit Peize is een van de nieuwe leden van tienergroep The TeenZ.

The TeenZ is een groep tieners die samen muziek maken. Het is niet de eerste keer dat Eline in de schijnwerpers staat vanwege haar muzikaliteit. In 2017 won Eline The Voice of Werkman Stadslyceum in Groningen en ook deed ze mee aan seizoen 4 en 7 van The Voice Kids, waaronder een keer samen met haar broer Thomas van Gemert.

Tienergroep The TeenZ bestaat uit zes jongens en meisjes. Momenteel zijn dat Pieter Berry (Wijchen), Lieke Vrugteman (Groningen), Roos van Luijtelaar (Apeldoorn), Léon Liefers (Apeldoorn), Yvana Soer (Apeldoorn) en sinds kort ook Lonneke van Krimpen (Etten-Leur) en Eline van Gemert (Peize).

Nieuwe single

Binnenkort brengt de groep ook hun nieuwe single Squadgoals uit. Op 8 mei presenteert Dionne Slagter het nieuwe nummer in Attractie- en vakantiepark Slagharen. De single is geschreven en geproduceerd door Future Presidents, bestaande uit songwriters en producers Joachim Vermeulen Windsant and Maarten ten Hove. De Future Presidents werkten onder ander met Og3ne, Kim-Lian van der Meij, Mental Theo, MainStreet, Kinderen voor Kinderen, Ralf Mackenbach en Kimberly (The Voice 2017).

Ook start er binnenkort een productie van een jeugdserie rondom The TeenZ. Dus misschien zijn Eline en haar squad dit najaar al te zien op TV!

Foto: The TeenZ