N366 bij Ter Apel week afgesloten voor onderhoud viaduct

N366 bij Ter Apel week afgesloten voor onderhoud viaduct

De provinciale weg N366 is vanaf maandag 18 juli een week afgesloten vanwege onderhoud aan het viaduct bij de Westerstraat in Ter Apel. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren gaat de N366 dicht tussen de op- en afritten bij Ter Apel en de splitsing met de N391 richting Emmen en de N366 richting Duitsland.

Werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats op het viaduct en het direct aangrenzende wegdek. De aannemer gaat de fundering van het wegdek op het viaduct herstellen.

Planning  

De onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd in week 29, vanaf maandag 18 juli (06.00 uur) tot en met zondag 24 juli. De werkzaamheden worden voornamelijk overdag uitgevoerd. De werkzaamheden zijn afhankelijk van het weer. Ongunstige weersomstandigheden kunnen invloed hebben op de planning. 

Omleiding

De N366 is gestremd tussen de op- en afritten bij Ter Apel en de splitsing met de N391 richting Emmen en de N366 richting Duitsland. Het verkeer wordt omgeleid via de provinciale weg N391, Drentse Mondenweg (N379) en Provinciale Weg bij Stadskanaal (N374). Automobilisten moeten rekening houden met extra reistijd en worden opgeroepen hun navigatie uit te zetten en de borden langs de weg te volgen.

Foto: Provincie Groningen