Tip: Vier je kerst op de kerstmarkt in Vesting Bourtange!

Tip: Vier je kerst op de kerstmarkt in Vesting Bourtange!

BOURTANGE – Kerst vieren op een unieke locatie? Vesting Bourtange heeft dit jaar een van ‘s Nederlands mooiste kerstmarkten!

Op zaterdag 7, 14, 21 en zondag 8, 15 en 22 december is er volop sfeer en gezelligheid rond de grote kerstboom op het Marktplein. Verspreid over de vestiging bieden bijna 100 marktkraampjes het meest uiteenlopende kerstassortiment. Het geheel wordt opgeluisterd door diverse koren en artiesten en natuurlijk de prachtige verlichting.

Zo wordt de vesting tijdens de markt verlicht met duizenden lichtjes. Ook de toegangswegen worden versierd en op de vestingwallen zullen vol staan met tientallen verlichte kerstbomen. En natuurlijk mag de warme chocolademelk en de Glühwein niet ontbreken. Benieuwd? De kerstmarkt is zaterdagen geopend van 11.00 tot 21.00 uur en ‘s zondags van 11.00 tot 18.00 uur.

De toegang bedraagt 3,50 euro per persoon (kinderen tot 6 jaar gratis). Wil je naar de kerstmarkt in combinatie met het museum? Dan betaal je 6 euro per persoon. Parkeren is gratis in een van de parkeerplaatsen rondom de vestiging. Honden zijn niet toegestaan. Kijk voor meer informatie op bourtange.nl.

Foto: Vesting Bourtange