Nieuwe bestemming bij Groningen Airport Eelde

Nieuwe bestemming bij Groningen Airport Eelde

GRONINGEN – Groningen Airport Eelde kan weer een nieuwe bestemming toevoegen aan het aanbod.

Deze zomer is het mogelijk om vanaf de luchthaven naar de Kanaaleilanden te vliegen. Jonas van Dorp, Business Development Manager Groningen Airport Eelde: “De Kanaaleilanden zijn een type bestemming die wij nog niet in ons aanbod hadden. Het is nieuw en daarmee een interessante toevoeging. Deze Britse eilandengroep gaat een breed publiek aanspreken.”

Reisorganisatie Sunair gaat vluchten aanbieden naar het eiland Guernsey. Ook combinatiereizen naar een van de andere eilanden zoals Jersey, Herm en Sark zijn mogelijk. In de periode 28 april 2019 tot 23 juni 2019 wordt er elke zondag gevlogen. De vluchten worden uitgevoerd door luchtvaartmaatschappij Blue Islands.

Marc van Amsterdam, directeur van Sunair Vakanties: “Wij bieden deze unieke bestemming al jaren aan en zijn zeer verheugd dat we de Kanaaleilanden nu ook vanaf Groningen Airport Eelde kunnen aanbieden.” Reizen zijn vanaf heden te boeken via de website Sunair.nl of via het reisbureau.

Britse traditie en Franse charme

De Kanaaleilanden bestaan uit vijf eilanden waarvan Jersey en Guernsey de grootste zijn. De eilanden hebben een plezierig klimaat met vroege lentes en zwoele zomers. De eilanden zijn zeer geschikt voor wandelliefhebbers, natuurfanaten en voor iedereen die ontspanning zoekt. Guernsey heeft een mediterrane sfeer met romantische straatjes en kleurrijke markten. Vergeet ook de heerlijkheden uit de keuken niet, de Franse invloeden zijn hier onmiskenbaar aanwezig.

Sunair

Reisorganisatie Sunair heeft het grootste aanbod reizen naar de Kanaaleilanden van de Nederlandse markt. De touroperator werkt nauw samen met Blue Islands voor een optimale service. Sunair biedt compleet verzorgde reizen aan, ook combinatie- of themareizen zijn mogelijk. Zoals een reis Fijnproevers (gericht op de interessante keuken) en een Cliff & Town Experience. Naast de Kanaaleilanden biedt Sunair vanaf Groningen Airport Eelde ook citytrips naar Londen en Kopenhagen aan.

Foto: Groningen Airport Eelde