Radiator kopen met korting: wat zijn de opties?

Radiator kopen met korting: wat zijn de opties?

GRONINGEN – Wil je een nieuwe radiator kopen voor in de woonkamer, slaapkamer of voor in een andere ruimte in je woning? Waarom koop je dan geen radiator met korting? Op deze manier sla je op een goedkope manier een radiator in en hou je geld over om andere dingen in huis op te knappen. Hieronder vind je heel wat handige tips: wat zijn de opties wanneer je een radiator wil kopen met korting? En waar moet je allemaal op letten? Met deze tips op zak zal een radiator kopen een stuk makkelijker zijn! 

Outlet radiator kopen 

Wanneer je graag een radiator wil kopen met korting, dan kun je voor een optie zoals een outlet radiator gaan. Een outlet radiator is ook wel een verwarming met kleine of juist grote zichtbare schade. Per radiator is de schade verschillend, dus de korting zal ook altijd anders zijn. Eén ding hebben ze wel altijd gemeen en dat is een hoge korting. Een outlet radiator heeft alleen een beschadiging aan de buitenkant. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de kwaliteit minder zal zijn dan bij een nieuwe radiator. Hierop zijn de radiatoren altijd goed gecheckt! 

Waarop letten bij de aankoop van een outlet radiator

Wanneer je een outlet radiator wil kopen dan moet je op een aantal dingen letten. Natuurlijk de schade: wil je gaan voor een radiator met weinig schade voor weinig korting, of voor veel schade waardoor je ook een hoge korting zal krijgen? Aan jou de keuze! Natuurlijk is schade niet heel mooi, dus wellicht dat je voor schade kunt gaan op een plek waar het niet opvalt? Misschien omdat die plek in de hoek eindigt of omdat er aan die kant iets voor komt te staan? Allemaal dingen om over na te denken. 

Radiator kopen in de sale

Naast een radiator kopen in de outlet, kun je ook een sale radiator kopen. Tijdens deze periode kun je één of meerdere verwarmingen voor in je woning kopen met een goede korting! Normaalgesproken worden er tijdens een sale periode kortingen tot 25 procent gegeven. Zeker wanneer je op zoek bent naar meerdere radiatoren kun je op deze manier voordelig je radiator kopen! Wanneer je een radiator gaat kopen in de sale, dan zullen dit altijd nieuwe exemplaren zijn zonder beschadigingen. 

Waarop letten bij een radiator uit de sale?

Wanneer je een radiator wil kopen uit de sale, dan moet je rekening houden dat je gewenste radiator alleen in bepaalde periodes te koop is met korting. Wanneer je later meer exemplaren wil of toch een ander model, dan kan het zomaar zijn dat de periode met korting al voorbij is, of dat er op dat andere model geen korting zit. Vaak zijn producten als radiatoren iedere 2 of 3 maanden wel een keer met korting te koop. Ook zijn er twee keer per jaar langere sale periodes, waarin je een radiator kan kopen met hoge korting. Heb je een radiator op het oog, maar is deze nu niet met korting verkrijgbaar? Probeer dan online een alert te zetten bij het product naar wens. Op deze manier krijg je een e-mail wanneer het artikel met korting verkrijgbaar is. 

Bron/foto: Afium.nl