Is jouw werkgever fietsvriendelijk? Doe mee en win gratis advies op locatie!

Is jouw werkgever fietsvriendelijk? Doe mee en win gratis advies op locatie!

Verdient jouw werkgever de titel 'Fietsvriendelijk Bedrijf'? Of heeft de organisatie advies nodig over de fietsfaciliteiten? Geef jouw werkgever dan nu op! Groningen Bereikbaar zoekt bedrijven en organisaties die hun medewerkers willen motiveren vaker de fiets te pakken. De organisatie geeft daarvoor tien keer fietsadvies van de Fietsersbond weg. Bedrijven die al veel doen op fietsgebied maken daarbij bovendien kans op de certificering 'Fietsvriendelijke Bedrijf'!

 

 

Advies op locatie

Wat kun je winnen? De Fietsersbond helpt bedrijven fietsvriendelijker te maken. De organisatie komt bij jullie bedrijf of organisatie langs op locatie, kijkt mee naar de huidige faciliteiten en geeft advies en inzicht hoe je dit kunt verbeteren. Met als uiteindelijk doel zoveel mogelijk mensen op de fiets naar het werk te krijgen. Fietsen is gezond en het maakt medewerkers fitter en productiever. Groningen Bereikbaar geeft zo'n advies van de Fietsersbond tien keer gratis weg. Op basis van een checklist beoordeelt de Fietsersbond daarnaast of jullie in aanmerking komen voor een gouden, zilveren of bronzen certificering 'Fietsvriendelijk Bedrijf'. 

Meedoen

Alle bedrijven en organisaties in de provincie Groningen kunnen meedoen met deze actie. Werknemers kunnen nu hun werkgever nomineren. Je mag je natuurlijk ook aanmelden als je eigenaar, directeur of eindverantwoordelijke bent. In samenwerking met de Fietsersbond worden uit alle inzendingen tien winnaars gekozen. Aanmelden voor de actie kan tot en met 30 juni 2021. Dit kan via de actiepagina.

Provincie Groningen

De Fietsersbond heeft de provincie Groningen al uitgeroepen tot 'Fietsvriendelijk Bedrijf'. De organisatie ontvangt het gouden certificaat vanwege de goede faciliteiten voor de fietser, zoals de grote fietsenstalling die 24 uur per dag open is, de aanwezigheid van kleedkamers en lockers, laadpunten voor elektrische fietsen, leenfietsen en de aanwezigheid van fietsgereedschap en -pomp.

10% meer fiets

Groningen Bereikbaar ondersteunt de landelijke fietsmissie om zoveel mogelijk mensen op de fiets te krijgen. Fietsfaciliteiten bij werkgevers spelen daarin een belangrijke rol. Met de actie Fietsvriendelijk Bedrijf gaat Groningen Bereikbaar in de provincie Groningen aan de slag om dit bij werkgevers te verbeteren. ​

Provincie Groningen is Fietsvriendelijk Bedrijf!

Foto/Bron: GinoPress B.V./Groningen Bereikbaar