Lokale Tas van Niels en Titus helpt ondernemers in Stad

Lokale Tas van Niels en Titus helpt ondernemers in Stad

GRONINGEN – Met De Lokale Tas willen studenten Niels en Titus de ondernemers in Groningen een hart onder de riem steken.

Lokale ondernemers zijn ontzettend waardevol, maar redelijk onbekend bij de Nederlandse consument. Ook in tijden van corona wordt het belang van lokale ondernemers en hun binnenlandse producten nog eens benadrukt. Niels en Titus, twee studenten uit Groningen, besloten hier iets mee te doen. Samen met lokale ondernemers hebben zij de handen ineen geslagen. Een idee is uitgegroeid tot een volwaardige onderneming: De Lokale Tas.

De Lokale Tas

De Lokale Tas is een bezorgservice in Groningen die diverse producten van lokale ondernemers samenbrengt en om de week bij de klant thuisbezorgd. Iedere week kan de inhoud van een duurzame tas zelf opnieuw worden samengesteld met eerlijke, alledaagse lokale producten, zodat de klant zijn producten naar wens op een vast moment krijgt thuisbezorgd. Op deze manier streeft de onderneming naar waar ze voor staat: kwaliteit, service en duurzaamheid.

Lokale ondernemers

Een Lokale Tas bevat alleen maar producten van lokale ondernemers. Deze producten hebben wel enige houvast, maar het aanbod zal wekelijks genoeg variëren om de consument genoeg keuze te bieden. Zo kan de de Tas volledig naar eigen voorkeur worden samengesteld. Geïnteresseerd in de verhalen van de lokale ondernemers, of ook zo’n tas thuisbezorgd? Kijk voor meer informatie op de delokaletas.nl.

Foto: De Lokale Tas