Nieuwe Groningen Bereikbaar-krant valt weer op de mat

Nieuwe Groningen Bereikbaar-krant valt weer op de mat

GRONINGEN – De nieuwe Groningen Bereikbaar-krant is weer uit! De lente-editie valt deze week bij bijna 400.000 huishoudens op de deurmat als bijlage in de huis-aan-huisbladen van Groningen en een gedeelte van Friesland en Drenthe. Ook deze keer hebben we de krant weer gevuld met nieuws en achtergronden over bereikbaarheid in Groningen. 

Zo is er te lezen over de werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg die nu plaatsvinden ter hoogte van station Groningen Europapark, maar ook over de werkzaamheden deze zomer. Verder hebben we het over de waterstofbussen van Qbuzz, de nieuwe treinen van Arriva, de Kattenbrug en de beste (thuis)werkgevers van de provincie Groningen.

Digitaal

Onder normale omstandigheden wordt de krant ook bij bedrijven in de stad bezorgd. Omdat veel kantoren en instellingen gedeeltelijk gesloten zijn, geen klanten ontvangen en mensen vanuit huis werken, wordt de krant verder vooral digitaal verspreid. Lees hier de nieuwe Groningen Bereikbaar-krant

Groningen Bereikbaar-krant

In de negentiende editie van de Groningen Bereikbaar-krant vind je het laatste nieuws en achtergronden over de werkzaamheden, projecten, duurzame mobiliteit en acties om de stad de komende jaren bereikbaar te houden tijdens het werk aan wegen en spoor. De krant wordt verspreid in de huis-aan-huisbladen van NDC Media Groep in de provincie Groningen, de kop van Drenthe en regio Drachten.

Foto/Bron: GinoPress B.V./Groningen Bereikbaar