Van 15 juni tot 9 juli verkeershinder op kruising Paterswoldseweg-Eeldersingel

Van 15 juni tot 9 juli verkeershinder op kruising Paterswoldseweg-Eeldersingel

Van dinsdag 15 juni tot vrijdag 9 juli zijn er afsluitingen op de kruising Paterswoldseweg-Eeldersingel. Op dinsdag 15 en woensdag 16 juni is de Paterswoldseweg net vóór de kruising afgesloten. Van 17 juni tot 9 juli is de Eeldersingel dicht voor autoverkeer richting station Groningen.

Afsluiting Paterswoldseweg

De Paterswoldseweg is van dinsdag 15 juni 07.00 uur tot woensdag 16 juni 17.00 uur in beide richtingen afgesloten voor autoverkeer net vóór de kruising met de Eeldersingel. Het verkeer wordt omgeleid via de Peizerweg – westelijke ringweg (N370) – Hoendiep – Eendrachtskade. Fietsers kunnen de werkzaamheden passeren.

Bekijk de locatie van de stremming en de omleidingsroute op de Slimme Kaart.

Afsluiting Eeldersingel

Van donderdag 17 juni 07.00 uur tot vrijdag 9 juli 16.00 uur is de Eeldersingel net na de kruising met de Paterswoldseweg en Eelderbrug afgesloten voor autoverkeer in de richting van station Groningen. Auto's worden omgeleid via de Paterswoldseweg – Parkweg – Emmaviaduct. Bussen en fietsers kunnen onder begeleiding van verkeersregelaars in beide richtingen de werkzaamheden passeren.

Bekijk de locatie van de stremming en de omleidingsroute op de Slimme Kaart.

25-28 juni: kruising tijdelijk open

In het weekend van vrijdag 25 juni tot maandag 28 juni is de kruising Paterswoldseweg/Eeldersingel tijdelijk volledig beschikbaar voor verkeer. Dit heeft te maken met de afsluiting van de oostbaan van de A28 in dat weekend.

Vervangen van gas- en waterleidingen

De afsluitingen van de Paterswoldseweg en Eeldersingel zijn nodig omdat de gas- en waterleidingen op deze plek worden vervangen.

Foto/Bron: GinoPress B.V./Groningen Bereikbaar